Să-mi explicati ce este in capul unui bărbat cand se apucă să te abordeze cu complimente cu aluzii sexuale.

Să-mi explice cineva ce este in capul unui barbat atunci cand iti trimite poza cu (nu zic ce) sau cu masina lui (sau casa) si se apuca să-ti spună că esti minunata, că ar vrea să te cunoască mai bine si să-i lasi număru tău de telefon. Omul nu are habar de tine, nu stie cu ce te ocupi, care sunt pasiunile tale. Pur si simplu decide ca tu esti potrivita pentru el si decide să-ti facă o ofertă că deh, pana la urma toate cautam ceva… cei care generalizeaza spun ca suntem disperate dupa bani, ca si cum nu putem avea un job si nu avem o familie in spate.

 

Nu sunt aroganta si nici nu ma consider o divă, pe bune. Dar asta nu inseamna că sunt ca o rosie expusă pe taraba din piată pentru că uneori chiar mă simt ca marfa pusă in vitrina. Vreti sa stiti pasii? Like, un mesaj si daca nu dai niciun semn… se insista. Se incepe cu inca un mesaj, like dupa like, un comentariu despre cat de frumoasa esti si ca ar avea nevoie de o femeie ca tine. Vrei sa nu te opresti la prima impresie? Ok, raspunzi mesajului. Intelegi ca nu este ok si oricum erai sigura de asta pentru ca sincer ai fost acolo, nu mai te lasi agatata pe retele de socializare si daca s-ar intampla, trebuie sa fie un dialog mai pe timp lung. Nimic, iti cere numarul de telefon, te intreaba cand sa va vedeti, aproape ca vrea sa stie numarul tau de la picior. Apoi incepe cu cat de frumosi sunt ochii tai, cat de frumos este decolteul etc. Ii spui ca nu sunteti pe acelasi vibe – să fim elegante – si apoi iti scoti umbrela pentru ca hey, o să plouă cu jigniri. Oh da, tu refuzi asa ceva. Dacă in urma cu cateva minute erai o divină, acum esti o nenorocită si alte cuvinte cu beep pentru că ai refuzat un anume armăsar care ghici ce, este atat de barbat incat nu accepta un nu.

Fetelor, aveti grija cu cine stati de vorba si evitati sa oferiti detalii personale ORICUI.

Inca o chestie: noi, femeile, ne-am cam saturat de acesti presupusi barbati. Ne-am saturat de indivizi inchipuiti care ne fac sa ne pierdem sperantele, desi sunt constienta de faptul ca mai exista barbati cu atitudine, care stiu sa abordeze o femeie, o invita intr-un loc decent si nu o pipaie din prima. Problema este ca pana ne observa acei domni… ajungem sa ne multumim cu primele 5 minute de complimente, inghitind in sec cand spunem ca nu suntem interesate si revenim la punctul de plecare.

SURSA POZA

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.