Să-ti asumi o decizie, sa nu te temi de gura lumii, sa fii barbat si sa nu lasi ca lumea din jurul tau sa decida pentru tine! Da, asta atrage respectul si inima ei, asta te face barbat! Ca de baieti care se considera domni si mari gentlemen s-a cam saturat! Si nu o interessenza sa mai piarda vremea langa omul nepotrivit sau sa ofere respect unui om care isi bate joc.

Daca vrei sa te deosebesti de restul, trebuie sa-ti asumi si sa alegi ce fel de barbat vrei sa fii, care sunt valorile in care crezi si unde vrei sa ajungi. Sa lupti pentru mai mult, sa faci in asa fel incat vorbele tale sa valoreze ceva, sa respecti femeia de langa tine chiar daca iti este mama, sora, fosta sau sotie. Sa nu dai inapoi si sa gandesti cu capul tau, sa te doara in cot de ce spune lumea pentru stii cine esti, in ce crezi si ce fel de om esti.

Si daca te uiti in ochii ei si nu reusesti sa-i spui ceea ce simti, risti sa pierzi tot ce puteai avea si n-ai stiut sa infrunti. Si daca iti este dor de ea, dar nu-i poti scrie pentru ca esti prea mandru, habar n-ai ce pierzi. Pentru ca femeia care te-a iubit sau te iubeste, te va respecta pana la final, dar la un moment dat o vei pierde. Vrei sa te consideri un barbat adevarat? Apreciează mai mult, invată să-ți pese, intreab-o dacă este bine si renunta la mandrie, altfel te vei trezi intr-un pat gol inconjurat cu pareri de rau.