Degeaba primesti cadouri scumpe, te plimbi in masini de lux si savurezi mancaruri tot mai deosebite daca sufletul tau a facut un compromis si a ales siguranta zilei de maine in locul fericirii.

Este bine sa iti doresti mai mult de la viata, dar trebuie sa-ti atingi obiectivul cu ajutorul ambitiei, in niciun caz cu ajutorul unei fuste scurte sau purtand niste pantofi de firma.

Da, trebuie sa porti fusta scurta si pantofi de lux daca iti plac si te simti in largul tau, dar nu pentru a atrage privirile unor barbati care te-ar conduce in dormitor pentru ca apoi sa te salute rece.
Degeaba atragi privirile barbatilor din jurul tau daca nu ai parte de respect si iti calci demnitatea in picioare.

Fii o femeie demna de respect, impune-te, nu te lasa condusa de un barbat doar pentru ca portofelul ii este plin, nu accepta comportamente ce lasa de dorit doar pentru ca nu ai de ales. Sa nu depinzi de un barbat. Fii libera si mai presus de toate, iubeste-te. Corpul tau nu este o piesa pentru expozitie, Fii o doamna, aminteste-ti ca timpul trece si dincolo de frumusetea exterioara ramane sufletul, felul de a fi si caracterul.

POZA AICI

[:]