[:ro]Încep să-mi imaginez viitorul împreună și nu o fac pentru că aș vrea să te sufoc, ci pentru că n-am timp de pierdut și nu-mi bat joc de sentimentele mele sau ale persoanei de lângă mine.

Nu mai am vârsta potrivită pentru discuții banale și promisiuni peste promisiuni. Nu mai am vârsta pentru a pierde nopți degeaba, cu speranța că la un moment dat omul pe care-l iubesc va înțelege că eu merit o șansă, chiar dacă nu sunt perfectă și ascund nenumărate slăbiciuni și experiențe care m-au schimbat.

Știi de ce evit să mă îndrăgostesc? Pentru că iubirea nu-i pentru oricine și n-ai o garanție atunci când o oferi persoanei iubite: defectul meu principal este că mă afecționez prea repede. Da, îl consider un defect pentru că nu sunt o femeie nepăsătoare, care astăzi vorbește cu tine și mâine cu altul. Dacă atragi interesul și respectul meu, eu mă voi dedica relației. Mă voi implica, te voi surprinde, am să-ți fiu alături. Atunci voi înțelege cine ești cu adevărat.

Când încep să cunosc un om, nu-l ignor. Probabil mă las cucerită de acea magie, de acel sentiment minunat datorită căruia parcă trăiești într-o nouă lume, un loc mai frumos și mai deosebit. Adevărul este că oferind, risc să trăiesc o nouă dezamăgire. Pentru că unii nu vor iubire, vor doar pasiune. Alții nu vor o femeie care să știe ce vrea, vor o păpușă pe un scaun, dându-le dreptate fără noimă. Alții promit iubiri și fapte care nu există și de aceștia mai bine te ferești pentru că te vor face mai puternică, însă între timp îți distrug sufletul. Ți-l calcă în picioare și din cauza ăstora tu astăzi de ascunzi de relații, promisiuni și cuvântul pentru totdeauna. 

Maria Cristiana Tudose

eusuntfemeie.com

DESPRE CARTE: aici 🙂

PHOTO BY KRISTINA[:]

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.