De ce te tot compari cu restul si nu vezi cat esti de unica si speciala?

Femeile sunt cele mai inraite critice cand vine vorba despre propria persoana. Tindem catre perfectiune, crezand ca a arata perfect inseamna a fi fericita. Ne tot subestimam, mai ales cand vine vorba despre aspectul fizic. Celulita, ridurile, zgarieturile, alunita la locul nepotrivit, sprancenele prea deschise la culoare, mainile prea mici, soldurile prea evidente. De ce nu arat ca ea. Deseori credem ca suntem nepotrivite si ne subestimam. Consideram ca el nu s-ar putea indragosti de o tipa banala, cu o viata normala care nu este inconjurata de perfectiune. Ce prostie.

Ne subestimam si pierdem sansa la fericire pentru ca nu ne consideram suficient. DE CE TE SUBESTIMEZI, FEMEIE? Nu vrei sa intelegi ca esti frumoasa in felul tau si ca n-are rost sa alergi dupa iubirea unui om atata timp cat el nu vede cat esti de unică si speciala. Te  stresezi si crezi ca nu meriti unul ca el, dorit de toate si frumos de nu mai poti, dar te-ai intrebat daca el te merita pe tine? Pentru ca ai si tu bagajul tau de experiente, ai si tu pretentii de la omul de langa tine.

Vreau sa-ti spun din nou… nu te mai subestima. 

Vei reusi sa obtii jobul mult dorit, vei absolvi facultatea, vei ajunge unde ti-ai propus, vei trece si peste aceasta despartire… ambitia este prenumele femeii. Nimic nu-ti sta in cale, dar pentru a invinge si a ajunge unde iti doresti, trebuie sa nu te mai subestimezi. 

Tu esti frumoasa. Tu poti. Iubirea unui barbat nu trebuie sa te faca sa te simti complexata, diacontra. Trebuie sa te simti iubita si fericita.