[:ro]

Cand simti ca nu mai este nimic si impreuna nu mai inseamna prilej de bucurie, mai bine pleci.

Nu are rost sa te minti, sa te prefaci, sa ajungi prin paturile altora si sa te simti vinovata. Nu are rost, crede-ma. Stiu, ca sa recunosti un esec este greu desi nu este un capat de lume. Mai neplacut este sa-ti bati joc de omul langa care ai petrecut timp pretios din viata ta. Mai urat este sa-ti gasesti fericirea in bratele altuia atata timp cat omul langa care dormi noaptea se considera motivul tau de fericire.

Nu te ascunde dupa destin, nu evita decizia si nu amana: in asemenea situatii fiecare dintre voi are ceva de pierdut si sinceritatea este mult mai importanta, te deosebeste de restul si arata celorlalti ca esti un om demn, care isi asuma fiecare decizie si nu se ascunde cand vine vorba despre sentimente.

Cand ne indragostim, ne dorim ca lucrurile sa tina cat mai mult, daca s-ar putea… ne dorim ca acel „pentru totdeauna” sa fie garantat, dar lucrurile nu sunt totdeauna asa cum am fi vrut. Important este sa nu renuntam, sa luptam pentru relatia noastra si sa nu gasim motive, justificari si alte chestii. Sa intelegem cand mai are rost, cand am facut tot ce se putea si cand este mai bine sa spunem stop inainte de a ne rani si mai mult.

SURSA POZA[:]