Nu de alta, dar nu-mi arde de minciuni si zile pierdute după un om care nu stie ce vrea.

Nu zic că sunt perfectă, probabil că nu sunt deosebită, probabil că am si eu defectele mele, insă atunci cand spun că iubesc… chiar mă tin de cuvant, sustin barbatul langa care dorm, il ambitionez sa faca mai mult, ii scriu un mesaj de noapte, imi place să mă intalnesc cu el si sa-mi fie alaturi. Dacă toate astea nu sunt pentru tine, atunci ce mai faci pe aici?

 

Nu stiu ce fel de femei ai avut in viata ta, dar mi s-a acrit de băieti deloc ambitiosi, de ipocriti care se ascund dupa un milion de scuze si isi pierd zilele fara noimă. Nu sunt materialistă, nici nu mă interesează cate masini sau case ai, insa atata timp cat nu esti motivat, nu-ti doresti sa primesti de la viata tot ce este mai bun si dormi pe tine… mai bine lasă-mă că imi e bine si singură.

Poti să-mi spui egoistă, poti să-mi spui prea mofturoasă, oricum m-am obisnuit. Adevărul este că doar băietii incă se mai supără atunci cand se lovesc de adevăr, un adevărat bărbat apreciează si ia aminte. Nu-mi trebuie un bărbat pe care să-l trag de mană, ci un om lângă care să merg pe stradă, să simtim aceeasi dorintă, să ne dorim de la viata tot ce este mai frumos si bun, sa nu ne multumim cu putin. Sa nu fiu nevoita să alerg dintr-o parte in alta si să mă rog de tine, să mă agit pentru a-mi implini visul in timp ce tu imi spui că este bine si asa, ca nu are rost sa ma agit. Comoditate pana in 30 de ani? Nu vreau asa ceva. Nu tii pasul cu mine? Asta e. Ai să mă saluti cand o să-mi fie bine, ca m-am obisnuit si singură… nu te preocupa. Si oricum nu va dura pentru totdeauna.

SURSA POZA