Buna, fetelor! Vă scriu aceste rânduri dintr-un bloc prin Bucuresti, unde m-am mutat Luni. Despre motivul sosirii mele in Bucuresti, unde voi ramane circa sase luni, veti afla mai multe zilele urmatoare pentru ca va povestesc un vlog si un articol despre ultimele schimbari din viata mea!

De ce acest articol? Mâine voi participa la WEBSTOCKRO si m-am gandit sa va explic despre ce este vorba, dat fiind ca multe dintre voi m-au intrebat si voiau sa stie de ce am ales sa merg! Dupa cum stiti, este primul eveniment din mediul online la care particip si. am decis sa profit de faptul ca ma voi afla in Bucuresti pentru urmatoarele luni. Nu este un secret pentru voi ca avand in pagina si un blog, ma invart in mediul online de cativa ani.

Ma pasioneaza tot ce inseamna social media si cand am aflat despre aceasta conferinta, am decis sa ma inscriu! Dupa cum bine stiti am fost recunoscuta drept blogger acredidat – m-am bucurat foarte mult mai ales ca a fost prima data cand cineva ma recunoaste drept blogge asa ca CHAPEAU, WEBSTOCK! ME LOVES!

Si anul acesta Webstock este organizat in doua sesiuni si sase micro-conferinte care se vor desfasura in paralel. Cele doua sesiuni vor aduce pe scena eroi din online si offline care prin povestile lor vor oferi audientei o doza de inspiratie. Micro-conferintele sunt un maraton de noutati si de inovatie in online si abordeaza urmatoarele teme: Influencer Marketing, Blogging, Instagram, Best practices, New digital ideas, Visual marketing.

La final de zi va avea loc Gala Webstock Awards, cea mai importanta competitie din online-ul romanesc, in cadrul careia vor fi premiate proiectele din mediul digital care s-au remarcat in ultimul an prin creativitate si originalitate.

Webstock este cel mai mare eveniment de social media din Romania, reuneste comunitatea pasionatilor de online si aduce in prim- plan ultimele tendinte din social media. Te asteptam sa participi la sesiunile sustinute de speakeri renumiti si la Gala Webstock Awards in cadrul careia vor fi premiate cele mai bune proiecte din online-ul romanesc realizate in ultimul an.

La fel ca in fiecare an, Webstock reuneste pe aceeasi scena profesionisti din cele mai diverse domenii, oameni care exceleaza in activitatatile pe care le desfasoara si care au dobandit o vizibilitate crescuta datorita online-ului. Lista completa a speakerilor este disponibila pe www.webstock.ro (Matei Dima, Lucian Mindruta, Marius Manole, Andreea Rete sunt doar unii dintre speakerii prezenti pe 29.09 de la care cu siguranta voi avea de invatat si ma vor inspira).

Revin cu pozele de la eveniment si cateva informatii, insa cu siguranta veti afla mai multe in vlogul ce va aparea saptamana viitoare!

INFORMATII&LINK-URI UTILE

www.2017.webstock.ro & Facebook

Facebook event