Sunt oameni și oameni. Persoane care apar în viața noastră fără a pretinde și fără a judeca, ce încercă să-ți îmbunătățească viața și să lase o amintire plăcută.

Apoi există persoane care apar fac prea mult zgomot pentru prea puține fapte, ce îți oferă clipe de fericire doar pentru a-ți reproșa totul atunci când lucrurile nu merg așa cum ați crezut. Oameni care vorbesc neîntrebați.â

Dacă vrei să iubești o femeie, nu te băga peste trecutul ei! Nu te apuca să-i amintești de fostul, să te compari cu acesta, să-i spui că ești mai frumos sau mai deștept, că tu meriți mai multă iubire decât respectivul și că ea nu știe să aprecieze. Dacă faci asta, ai pierdut-o din START! Tu n-ai habar, n-ai fost acolo, n-ai trăit ACEA poveste de dragoste și tot ce poți face, dacă o dorești cu adevărat, este să-i oferi clipe de fericire, să nu-i amintești de acel om de care s-a despărțit pentru că dacă s-a terminat, probabil lucrurile nu mergeau atât de bine.

O doamnă respectă bărbații de care s-a îndrăgostit și lângă care a petrecut momente din viață, chiar dacă lucrurile s-au făcut bucăți. Nu-ți poți da cu părerea, nu poți compara iubirile și nu-i poți critica trecutul. Nu, dacă vrei să schimbi ceva, poți începe de astăzi dar în trecutul ei n-ai ce căuta. Acolo a rămas doar ea și iubirile apuse.

poză: https://www.facebook.com/MiASimaillustrations/

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.