Dragă cititoare,

m-am gândit să te surprind cu ceva frumos, folositor și care să-ți amintească de blog-ul tău preferat dar mai ales de cine ești, o femeie frumoasă, elegantă și întotdeauna activă. M-am gândit la un obiect pe care să-l poți lua cu tine oriunde ai merge, la muncă sau la școală, la o plimbare sau la bibliotecă. Oriunde ai merge, vreau să vin cu tine!

Am ales pentru tine un SHOPPING BAG semnat Eu Sunt Femeie. Am pregătit-o cu multă atenție, am ales un logo frumos dar destul de mic ca să nu te deranjeze! Vreau să vin cu tine oriunde ai merge și prin tine să călătoresc prin lume!

Ce trebuie să faci pentru a participa la acest concurs? Totul este destul de simplu, trebuie doar să urmezi câțiva pași:

Like acestui articol + Like paginii Facebook

– Postează un comentariu sub acest articol în care trebuie să lași un nume, o adresă e-mail pentru a te contacta și răspunsul la următoarea întrebare: Ce te face fericită? Care a fost cel mai frumos moment în viața ta? Aș vrea să fii scriitoare pentru o zi și în timp ce scrii acest răspuns, să te gândești la lucruri și momente care te fac să zâmbești! Scrie cât vrei, nu ai limită de spațiu!

Voi alege personal comentariul care mi se pare cel mai frumos

(evident vreau să știți că fiecare poveste este frumoasă, și că nu este ultimul concurs, vreau să facem tot cu prietenie).

untitled

 

Concursul este valabil doar pentru Romania și Italia.

Este important să respectați toate regulile și să lăsați un e-mail.

Voi trimite personal pachetul câștigătoarei pentru că luna viitoare vin în Romania deci probabil va găsi și o mică surpriză.

Sper să fie cu noroc! Mult succes fetelor!

Cu multă bucurie,

Maria

PS: vă mulțumesc pentru că sunteți aici!

 SCRIS PE 23/03

Dragi prietene, a fost cu adevărat greu să aleg, dacă aș avea un cadou pentru fiecare m-aș simți mai ok! Vă mulțumesc din suflet pentru că ați participat și mi-ați dăruit o parte din voi! În minte am avut mai multe comentarii care mi-au plăcut dar din păcate premiul este unul singur. Pentru că mi-a fost chiar greu, am ales să fac așa: voi da două premii, pentru că mi-a fost greu să aleg și consider că meritați!

  • SHOPPING BAG va ajunge la Ana-Maria Croitoru
  • CANA Eu Sunt Femeie care am oferit-o și într-un alt concurs, va ajunge la Frătia Casandra (este o cană făcută acum câțiva ani)

Vă mulțumesc pentru că ați participat și vă asigur că voi mai organiz asemenea concursuri!

Vă pup!