față de oamenii din jurul tău și de oamenii cu adevărat importanți din viața ta.

Ascultă-mă, de restul bărbaților nu te deosebesc banii, hainele elegante și scumpe sau ce fel de parfum folosești. Degeaba atragi priviri dacă nu atragi iubire, degeaba vrei respect și dragoste dacă nu ai habar ce-nseamnă pasiune.

Atitudinea contează. Dacă trântești două complimente și faci aluzii perverse ce crezi că te vor ridica la nivelul de bărbat, greșești. Femeia nu este fraieră, ea te lasă să crezi că te-ar putea crede doar pentru a înțelege până unde ai putea ajunge, cât te mai poți preface și cât mai poți promite!

Mă iubești? Nu trebuie să-mi spui ci să-mi dovedești că merită riscul, că pot avea încredere în tine și că-mi pot abandona sufletul în brațele tale. Degeaba îmi spui de o mie de ori că mă iubești dacă nu-mi arăți măcar o dată cât însemn pentru tine. Lasă vorbele, faptele contează. Femeia o cucerești prin ceea ce faci, nu prin câte spui. Dacă zâmbesc educat, nu înseamnă că sunt proastă și mă poți da pe spate cu o mie de promisiuni. Nu mai am timp și răbdare pentru asemenea „bărbați”.

Știi ce te deosebește de restul bărbaților? Cum te porți cu femeia ce doarme lângă tine. Ea are nevoie de tandrețe, răbdare și respect. Are nevoie de prezența ta, de susținere și încredere. Fii un domn, deosebește-te prin eleganță și răbdare, în timp ce restul dă din coate pentru a o da pe spate, tu surprinde-o cu fapte! Dragostea nu se povestește ci se trăiește. Fiecare dintre noi are o jumătate. Unii se grăbesc, alții au nevoie de timp. Iubirea nu constă în promisiuni, cadouri și alte lucruri superficiale. Noi, femeile, deseori ne încăpățânăm și iubim un bărbat doar pentru ce-nseamnă pentru noi, fără a realiza că suntem orbite de acea dragoste care în loc să ne vindece sufletul, nu face altceva decât să ne rănească. Așadar, iubiți oamenii care vă iubesc cu adevărat. Nu încercați să schimbați un om: dacă un bărbat țipă sau vă lovește, o va face încă o dată. La o anumită vârstă, oamenii nu se schimbă. Dragostea nu înseamnă durere, suferință și jigniri. Atenție, nu oferiți șanse la infinit, nu trebuie să vă mulțumiți doar cu cuvinte… Bărbatul potrivit este cel care lasă ca faptele să vorbească pentru el și zâmbetul de pe chipul vostru să fie biletul lui de vizită.

poză: weheartit.com/entry/242815296