Ce nu trebuie sa faci daca tii la ea si nu vrei sa o indepartezi. Ce nu trebuie sa faci daca iti pasa si vrei sa o faci fericita.

Pentru mult timp m-am gandit si am cautat sa inteleg cum de unii barbati chiar nu inteleg ca anumite comportamente ne pot scoate din sarite.

Daca o iubesti, iti recomand sa o sustii in ceea ce si-a propus, sa o sprijini si sa nu o critici la fiecare pas. Ofera-i incredere, fa-o sa inteleaga ca tu esti cel mai mare fan al ei, ca ai paria pe ambitia si capacitatea ei de a invinge oricare moment si dificultate. Ca stii ce fel de femeie ai langa tine.

Inca o chestie pe care nu trebuie sa o faci este sa ascunzi lucruri. Nu subestima femeia de langa tine, mai bine esti sincer si infrunti situatia, decat sa te ascunzi dupa minciuni cu picioare scurte. Oricum va afla si situatia risca sa se inrautateasca. Fii barbat, infrunta situatia si spune-i problema.

Daca ai o problema, discuta cu ea: nu te duce la prietenii tai pentru a le spune ce faceti voi in pat sau care sunt problemele intre voi. Femeia chiar tine la intimitate.

Daca vrei sa o vezi fericita, ofera-i acele gesturi de tandrete pe care le doreste. Nu sunt dovada de vulnerabilitate, intr-un cuplu este normal sa te imbratisezi, sa va simtiti bine impreuna, sa va rasfatati. Ea stie cum sa se comporte, insa cu scuze gen „eu nu sunt asa” risti sa o indepartezi de tine, de voi, de tot ce va doriti impreuna.

Nu trebuie sa ii aduci stelele sau luna, intelege ca femeia care te alege pe tine in fiecare zi nu are chef de altii, asa ca evita crizele de gelozie. Evita sa o controlezi, sa nu-i oferi libertate si sa nu-i respecti spatiul sau trecutul.

Cand vine vorba despre fosti, nu judeca si nu critica. Nu o compara cu fostele, traiti-va viata si iubiti-va.

Nu-i interzice sa iasa cu prietenele, nu ii reprosa intalnirile cu colegele de facultate, nu o acuza pe nedrept. Uneori am senzatia ca unii barbati generalizeaza, crezand ca femeile sunt toate usoare si n-au valori. Gresit.

Nu vrei sa o pierzi? Iubeste-o, concentreaza-te asupra FAPTELOR si aminteste-ti ca „vorba dulce mult aduce”. Nu o trata cu indiferenta, nu este o regula universala: exista femei care deja au trecut prin asta si nu mai au chef de jocuri si teste.

POZA AICI —-> LINK