Imi doresc să mă simt iubită si respectată. Imi doresc sa iubesc si sa fiu iubita. Sa am in jurul meu oamenii pe care ii indragesc, sa imbratisez oamenii dragi si sa le ofer un motiv de bucurie.

Imi doresc sa fim inconjurati de mai multe chipuri fericite, sa iertam mai mult si sa nu ne mai jignim fara motiv. Stii ce-mi mai doresc? Sa ma simt unica, indragita si dorita de barbatul pe care il iubesc.

Femeile puternice sunt foarte greu de cucerit si probabil nu este usor sa le iubesti, insa crede-ma ca te vor aprecia asa cum este – mai ales daca au ales sa te iubeasca – pentru ca isi vor asuma acel sentimente si il vor proteja cu respect si maturitatea. Ce-mi doresc? Nu-mi doresc o iubire pentru acest Craciun, ci o iubire care sa dureze cat mai mult sau daca se poate sa fie pentru totdeauna. Imi doresc ca in Duminicile reci sa pregatesc cafeaua omului pe care il iubesc, sa ma arunc in bratele lui si sa ne bucuram unul de celalalt, sa-mi fie bine si sa stiu ca suntem doi in aceasta aventura.

Imi doresc sa fiu pentru o clipa copil si sa-mi aduc aminte de vremurile fara griji, cand alergam prin zapada, mergeam cu colindul, imi ascundeam nasul rece in esarfa si ii spuneam mamei mele ca nu-mi este frig doar pentru a mai petrece inca o ora jucandu-ma cu prietenii. Imi e dor de noptile nedormite, cand il asteptam cu bucurie pe Mos Craciun si ii pregateam biscuti, cand mancam acele bomboane cu mustati inainte de Craciun si mama trebuia sa cumpere o noua cutie, cand mirosea a mandarine prin casa si mergeam dupa brad, cand totul era mai simplu, cand in dimineata de Craciun mirosea a bunatati si telefonul suna non-stop.. Acum este totul asa de diferit… peste cateva zile voi avea un wall plin cu poze si urari, o cutie postala plina cu mesaje, majoritatea copiate si lipite fara pic de emotie.

 Ce-mi doresc de Craciun? Ca fiecare om sa petreaca aceste sarbatori langa un om drag. Si sa fie iubire. Inchid ochii si imi amintesc de acele zile cand ne bucuram cu adevarat. Imi e dor.

SURSA POZA