Nu-mi doresc cadouri peste cadouri, vacanțe scumpe și trandafiri roșii. Nu-mi doresc nimic atâta timp cât omul de lângă mine le face doar din obligație sau pentru că m-a dezamăgit cu ceva. Mai presus de orice, îmi doresc să fiu iubită și respectată, răsfățată, mângâiată, ascultată și îndrăgită. Îmi doresc să mă simt perfectă chiar dacă în fiecare zi îmi reproșez o mie de defecte, slăbiciuni și complexe.

Sunt o femeie normală. Nu-mi doresc lux, nu-mi doresc promisiuni peste promisiuni, cunosc diferența dintre un vis frumos și realitatea. Îmi place să iubesc și să fiu iubită. Îmi place să-mi surprind jumătatea, să-l văd zâmbind, să-l privesc cum doarme atins de razele soarelui, să-l îmbrățișez și să-l răsfăț. Îmi place să deosebesc ce este privat și ce este de făcut în public. Sunt o doamnă atunci când ne aflăm printre oameni, sunt a lui când suntem doar noi.

Nu alerg după oameni bogați, nu vreau să depind de nimeni și am obosit să mă apăr de anumite prejudecați clădite de bărbați frustrați care au întâlnit femei care se lasă cucerite de banii din portofel. Eu nu sunt așa, eu pretind respect. Dacă îmi doresc ceva, îmi cumpăr. Dacă n-am posibilitatea, aștept. Nu voi lăsa ca un portofel plin, o mașină de lux sau o vilă să-mi cumpere demnitatea. Nu voi permite ca sentimentele mele să fie târâte printr-o mie de baruri. Corpul meu? Crede-mă, pot fi seducătoare însă trebuie să vreau. Trebuie să-mi dai peste cap mintea înainte de a-mi răsfăța simțurile.

PHOTO SOURCE: http://weheartit.com/entry/group/27714582

Ascultă în timp ce citești: