Când te măriți?

Barbatii se deosebesc intre cei care sunt atrasi doar de aspectul fizic si raman proptiti acolo, nemiscati, crezand ca un trup perfect este tot ce conteaza si cei care reusesc sa depaseasca linia de aparente, necitind doar coperta si rezumatul.

Când găsesti si tu un bărbat, să-ți faci o familie… să ai un copil?!

Dincolo de asta, complexele noastre sunt oarecum cauzate de asteptarile barbatilor care isi doresc sa ai o anumita pregatire culturala, sa arati bine, sa ai un job decent si sa nu te astepti la multe. Daca eu am tot investit in mine si m-am tot chinuit anii astia invatand, mergand la salon pentru a ma depila, citind si alte chestii, de ce sa ma multumesc cu putin? De ce sa ma multumesc cu un om fara ambitie si cu o putoare care pierde vreme prin cafenele? Daca ai sub 20 de ani, probabil ce voi spune eu iti va da cu eroare. Crede-ma, vei ajunge sa-mi dai dreptate. Vei ajunge sa-ti doresti un barbat in adevarul sens al cuvantului: barbat nu inseamna sa te trateze ca un bibelou, sa se mandreasca cu femeia lui si sa nu ai un cuvant de spus. In plus, daca astazi esti atrasa de acel bad boy care sta prin cafenele si face imbarligaturi, maine o sa fugi efectiv de asa ceva. De ce? Pentru ca la un moment dat ai nevoie de stabilitate, de un om serios cu aceleasi principii si care isi doreste ceva mai mult.

Majoritatea femeilor nu au 90-60-90, nu sunt super inalte, au vergeturi, au riduri si asa mai departe. Pentru ca este normal, pentru ca este ceva unic, pentru ca sunt om! Barbatul care injoseste o femeie pentru felul in care arata nu este un barbat, evident.  

Fetele mele, vedeti-va de drum, fiti sponsorii vostrii principali si lucrurile vin de la sine. Sa nu va transformati in altcineva. 

SURSA FOTOGRAFIE AICI