Nu-ți face griji: n-ai pierdut nimic. Fiecare relație are un sfârșit dar ACEA relație nu. Vei iubi mulți bărbați, vei plânge după oameni care nu te-au meritat, vei crede că ai pierdut iubirea vieții tale dar la un moment dat, când vei întâlni omul care reușește să țină pasul cu tine, vei realiza că dragostea până atunci era doar o iluzie. Nu contează care-i primul, contează cine rezistă până la final, cine te duce la casa căsătoriei, cine va avea onoarea a-ți fi soț, cine îți va sta alături când vei avea succes, cine te va ridica atunci când viața ti se pare o adunătură de dezamăgiri și eșecuri.

Nu-ți face griji: tocmai când nu vei mai crede în dragoste, când te vei considera single pentru totdeauna, viața îți va pune în cale un om care-i depășește pe ceilalți. Va ateriza în viața ta fară să-ți dai seama, va pune la loc toate bucățile și va lega totul, ca și cum tot ce a fost înainte de el … n-ar fi fost.

Știi cum m-a cucerit? Întâi mi-a atins sufletul, apoi corpul. Întâi m-a ascultat, apoi m-a privit. Se uita în ochii mei așa cum nimeni nu o mai făcuse, mă asculta ca și cum vocea mea ar fi fost o melodie necunoscută, era primul bărbat care asculta tot ceea ce spuneam pentru a mă cunoaște mai bine. Primul bărbat care atunci când mă privea, mă făcea să mă simt femeie: știam că pentru prima dată mă puteam pierde în brațele unui om și că se va ocupa el de tot. Lui îi era de ajuns să mă știe fericită.

Acesta este sensul. Când iubești, vrei ca omul acela să fie fericit, să fii pentru el aer, să-i oferi tot ce ai mai frumos și să petreceți împreună momente cât mai frumoase. Iubiți, dar iubiți pe cine merită și nu pierdeți timp căutând frumosul: căutați oameni blânzi, cu suflet cald, care să vă iubească, să vă ajute să creșteți, cu care puteți cultiva pasiuni și de la care aveți ce învăța. Îndrăgostiți-vă de bărbați cu sete de cultură, de oameni care vor întotdeauna să învețe lucruri noi, încercați să-i evitați pe cei care se consideră perfecți pentru că perfecțiunea nu există.

sursă poză: http://weheartit.com/entry/group/30070051