Nu mai am nevoie de oameni ca tine in viata mea.

Cred ca ai sa primeste fix ceea ce cauti si meriti, ai sa ajungi in pat cu o femeie care nu da doi bani pe tine si cine esti, ai sa gasesti o femeie careia nu-i pasa de tine si atunci vei intelege ca cele ca mine sunt putine si de apreciat.

Nu ma mai gandesc la cat mi-ai facut, cat am stat asteptandu-te si sperand ca te vei schimba. M-am maturizat, am invatat sa nu ma mai agat de obiecte de mine, sa-mi respect valorile si ideile si sa nu ma las mintita. M-am saturat de indivizi ca tine, m-am saturat sa tot raniti, sa judecati, sa jigniti, sa plecati si sa lasati in urma voastra un dezastru.

Privind in urma realizez ca n-am avut nimic de pierdut si ca uneori lucrurile dureroase fac loc celor bune. Repet: sa nu crezi in vreun moment ca n-am sa gasesc altul ca tine, tocmai din acest motiv am plecat. Pentru ca vreau un om care sa nu fie ca tine, un barbat care sa creada in relatie si sa nu se joace cu sentimentele ca un copil imatur si doritor sa se razbune, sa-si expuna frustrarile si lipsurile.

Ca tine? Multi si de evitat. Ca mine? Putine si de apreciat. Pentru ca merit sa fiu iubita, respectata si sustinuta. Nu-mi pasa de banii tai, poti sa cumperi cate prosecco vrei, sa te plimbi intr-o masina de lux… daca nu ma respecti, daca nu-mi esti alaturi, daca tot continui sa minti…. pentru mine totul este inutil. Si lasa-ma cu altele, sa nu ma pui langa cele care n-au valori si bun simt. Nu este locul meu, nu accept ca cineva sa-mi spuna ca sunt ca restul.

PHOTO SOURCE: KAYA BONEF / YATESEY A.