[:ro]să înfrunte o discuție, decât să te lase să greșești la infinit.

Adevărul este că anumiți se tem de femeile puternice, cele care au cunoscut gustul dezamăgirii și nu se mai lasă convinse așa ușor. Câteodată mă tem de singurătate apoi îmi amintesc prin câte am trecut, de câte ori am plâns pentru bărbați care habar n-aveau despre iubiri, care îmi zbuciumau viața și inima, lăsându-mă să-mi vărs lacrimile, primind eticheta de femeie exagerată, prea sensibilă sau prea pretențioasă.

Decât să-mi văd sufletul făcut bucăți, pentru a mia oară, prefer să spun ceea ce gândesc. Nu sunt arogantă, pur și simplu sunt sinceră. Dacă nu gândesc ca tine, nu-ți pot da dreptate doar ca să-ți fiu pe plac. Lângă mine are loc doar un bărbat de la care să am ce învăța și capabil de a-și asuma greșelile. Eu nu sunt perfectă și nu pretind perfecțiunea, însă ca să mă ai, trebuie să-nțelegi că n-ai lângă tine o păpușă, un chip fără o părere sau un punct de vedere. Eu am un creier și îmi place să-l folosesc. N-am să sorb dintr-un pahar plin cu vin, ignorând ceea ce spui. Sunt atentă la ceea ce spui, mă interesează mai mult decât brand-ul ceasului pe care îl porți.

Da, pot fi sexy dacă vreau, dar asta nu înseamnă că nu-mi pun mintea la contribuție. Eu n-am să fiu de acord cu tot ce spui doar pentru că vreau să țin lângă mine, doar pentru că habar n-am despre ce vorbești. Vrei o marionetă? Atunci căută altundeva. Dacă vrei să ieșim la o cafea sau o cină, trebuie să-mi aduci argumente, să avem despre ce discuta, să avem de învățat unul de la celălalt. Dacă te temi de o femeie puternică și crezi că ți-ar putea fura scena, atunci nu te considera bărbat pentru că un domn adevărat știe că femeia de lângă el merită rolul principal. Oricând.[:]