puținul promis, dar n-am reușit. Nu m-am mulțumit cu florile, cadourile și promisiunile deșarte. Nu m-am hrănit cu escapadele construite și colivia aia pe care o numeai #relație ! N-am reușit!

Nu mă văd la cratiță, ne văd împreună, gătind ceva delicios: o ciorbă făcută cu pasiune și iubire. O harababură grozavă, fără prea multe explicații! Nu am fost genul care a preferat o relație comodă decât să-și ia viața de la capăt! Până la urmă, nu m-am născut pentru a mă mulțumi cu puțin… m-am născut pentru a avea tot ce-i mai bun de la viață, ceea ce-mi place și mă face fericită. Ce-nseamnă fericirea? Să ai lângă tine omul care te face să zâmbești, să te simți iubită și apreciată.

Da, îmi iubesc libertatea și sunt dispusă să fac compromisuri însă tu, cel care îți dorești ceva mai mult, trebuie să meriți! Trebuie să mă prinzi din urmă, să îmi cunoști rănile și să nu vorbești despre ele, să ții pasul cu mine și să nu dai înapoi, să alungăm monotonia și să-mi oferi încredere. Te voi lăsa liber, îți voi spune să ieși pentru că atunci când un om are posibilitatea de a alege, îți arată cine este cu adevărat. Când poate pleca, dar rămâne, înseamnă că vorbele nu sunt în vânt ci au un conținut, un sens, o greutate. Înseamnă că te iubește și crede în ceea ce faceți. Nu se numește cuplu, logodnă, nuntă sau orice altceva. Se numește DRAGOSTE și este suficient.

sursă poză: http://weheartit.com/entry/group/610801

 

unnamed