Buna, fetelor! Revin cu un articol cerut de voi dupa ce v-am povestit pe profilul meu instagram despre problema cu bustul meu generos si tendinta de a sta destul de cocosata. Nu are rost sa ne ascundem de asemenea probleme, mai bine le rezolvam.

Rasfoiam pe instagram si la un moment dat am dat peste pagina „Postural Alignament”. Am decis sa rezerv o intalnire – o prima evaluare – pentru a-mi intelege problemele in legatura cu postura. De cand eram mica aveam tendinta de a sta cu un umar mai jos si mama imi spusese ca era de la bluzele cu umerii lasati. Ha ha ha! Am descoperit ca nu avea legatura, desi cred ca faza cu tricourile a inrautatit lucrurile.

Sa va povestesc pe scurt si daca vreti – imi lasati un comentariu aici cu intrebari – si revin cu un video.

 Postural Alignment by Tiberiu Vintiloiu  ” oferă corpului pregătirea necesară să reacționeze corect și din instinct, iar acesta este un lucru de care toți avem nevoie.” Stiu ca probabil considerati ca postura este corecta asa cum este, insa va spun sincer… stiam ca am anumite probleme in ceea ce priveste postura mea – din cauza bustului in special – insa dupa intalnirea cu Tiberiu am intalnit mult mai multe lucruri! Credeti-ma cand va spun ca acel proverb cu frumusetea interioara si exterioare ce formeaza un echilibru… chiar are o semnificatie foarte profunda. Nu vreau sa lungesc povestea, insa cum am ajuns la locatie – intr-o zona placuta – am fost invitata sa ma schimb de hainele casual, sa ma relaxez, sa-mi scald talpile in apa calduta si sa astept intalnirea. Eu am ales sa fac o evaluare, adica o analiza a posturii mele.

Aici vedeti cum se masoara si se iau anumite valori.

Se analizeaza picioarele, cum sunt indreptate varfurile.

Si surpriza cea mai mare pentru mine a fost sa aflu ca dincolo de tendinta mea de a sta cocosata – din cauza dilemei cu bustul pe care tot incerc sa-l ascund – este faptul ca nu sunt perpenticulara, ci inclinata unghi 5°.

Imi explica Tiberiu ca muschii mei trebuie sa opuna rezistenta si stau foarte incordati.

Aici se vede EXACT cat efort depun muschii mei in a se opune inclinarii mele.

MI SE PARE INCREDIBIL!

Ah, inca o chestie: vorbeam cu Tiberiu despre acele bustiere care tot apar la TV si promit sa ne indrepte! Recunosc ca si eu am vrut sa incerc si credeam ca este cea mai buna solutie, insa imi explica Tiberiu ca asemenea busturi in primul rand ne strang si in al doilea rand muschii se relaxeaza fiind prinsi in acel obiect … asa ca nu facem decat sa ii transformam in muschi puturosi.

 

Aici se vede EXACT problema mea cu umerii, insa cel mai mult m-au ajutat pozele in timpul mersului. Credeam ca aceasta problema vine de la obsesia mea pentru bluze cu umerii lasati – stiu ca eu si mama chiar am fost cam naive – si am aflat dupa aceasta intalnire ca fac presiunea asupra piciorului si duc toata greutatea corpului pe aceasta parte. Acum, dupa intalnirea cu Tiberiu, am inteles de ce pantofii sau tenesii drepti sunt intotdeauna mai consumati si folositi.

 

 

 ASA NU!!!!!!!!!

ASA DA!!!!!

                  recunosc ca ma durea spatele dupa, dar simteam ca muschii s-au trezit la realitate!

 

 

Ce am inteles dupa aceasta intalnire?

  • Trebuie sa existe un echilibru intre cine este in interior si exterior, vorbesc mai mult de self-confidence. Cazul meu: am un caracter destul de puternic, insa cand vine vorba despre aspectul exterior…. hm. Insa intalnirea cu Tiberiu m-a ajutat foarte mult.

  • Trebuie sa perseveram si sa modificam micile greseli in ceea ce priveste postura.

  • Trebuie sa fiu mai relaxata.

    Ce trebuie sa stiti despre Postural Alignament by Tiberiu Vintiloiu?

  • Locatia este in Bucuresti.

  • Evaluarea costa 150 RON (mai multe detalii gasiti aici)

  • Au profil INSTAGRAM si FACEBOOK (daca sunteti curioase, eu am afla despre pe instagram)

  • „Prin fuzionarea mai multor practici cu scop comun într-una singură, Tiberiu a creat un concept de aliniament postural unic în România. Acesta vine ca o soluție sau ca o metodă de prevenție a problemelor de sănătate atât de des întâlnite într-o societate caracterizată de stres și sedentarism. Integrarea mișcărilor în funcție de planurile biomecanice ale corpului face ca acest program să fie eficient și benefic, atât persoanelor sedentare, cât și sportivilor de performanță.” – aflati mai multe aici 

Am primit 5 invitatii one-free group session

pentru VOI! Daca sunteti interesate puteti lasa un comentariu aici,

imi puteti trimite un e-mail la adresa [email protected]

sau

[email protected]