Ai aparut in viata mea… exact cand imi era bine!

Tocmai cand ma simteam puternica, cand nu ma mai gandeam la iubiri si relatii, fix in momentul in care parca sufletul meu incepea sa-si revina si nu mai era un cub de gheata, atunci ai aparut in viata mea si mi-ai reamintit de ce nu mai cred in cuvinte si nu-mi expun sentimentele si vulnerabilitatile in fata oricui.

Cu vorbele tale ai stiut sa ma faci sa cred ca mai exista loc pentru sentimente, ca este minunat sa spui omului din fata ta ce te doare si sa vezi cum barbatul de langa tine te alinta si vede in tine tot ce-i frumos. Cu vorbele tale, privindu-ma in ochi, m-ai mintit si mi-ai reprosat niste lucruri fara sens. Norocul meu a fost ca mi-am impus sa nu cred orice cuvant rostit de un tip ca tine, norocul meu a fost ca te-am citit din prima, desi asta nu m-a ferit de dezamagire si  pareri de rau.

M-am intrebat unde vom ajunge daca tot fugim de sentimente, daca gasim defecte in fiecare om si nu acceptam faptul ca fiecare persoana are bune si rele, ca atunci cand iti doresti un om cu adevarat mai lasi si de la tine. Probabil ca tu nu ma voiai cu adevarat, probabil ca eu nu te voiam cu adevarat, insa adevarul este ca ai aparut in viata mea exact cand nu trebuia. Nu trebuia sa apari pentru ca abia imi revenisem, imi reorganizasem viata, incepusem sa ma obisnuiesc cu singuratatea si desi te-am rugat sa nu te joci cu mine, chiar nu ti-a pasat si ai vrut sa ma jignesti crezand ca ai sa-mi lovesti vulerabilitatile despre care iti povestisem. Nu trebuia sa apari in viata mea pentru ca meritam si merit mai mult.

Astazi stau si ma intreb unde vom ajunge, ce se va intampla cu noi daca ne batem joc unii de altii. Eu ma razbun pe tine pentru ca cineva m-a ranit, tu te razbuni pe o alta femeie pentru ca eu te-am ranit, ea se va comporta la fel si asa mai departe. De ce? Care este rostul? Nu-ti poti bate joc de sentimentele unei femei doar pentru ca tu nu dai doi bani pe femei dat fiind ca ai suferit, nu-ti pot bate joc de o femeie jignind-o doar pentru ca te bazezi pe bunul ei simt si esti constient de faptul ca ea nu va riposta cu jigniri catre tine, nu-ti poti bate joc de o femeie jignind-o doar pentru ca nu o mai vrei in viata ta. Stii de ce? Pentru ca nu are sens.

Daca esti femeie si citesti aceste randuri, aminteste-ti ca jignirile si criticile te vor transforma intr-o persoana mai puternica: vei vedea cum la un moment dat devii imuna, parca nu mai simti, nu mai pui la suflet.

SURSA POZA

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.