Adolescenta cand sunt in bratele omului iubit sau femeie puternica cand am probleme de rezolvat!

Stiu ca uneori par greu de inteles si multumit, ca stau tacuta si privesc in gol atunci cand sunt suparata, ca sunt momente in care sunt coplesita de nervi si griji, ca uneori ma comport ca o adolescenta, desi am invatat sa-mi rezolv singura problemele si infrunt totul cu maturitate si optimism.

Sunt complicata, nu ma multumesc cu putin, sunt ambitioasa si deseori dintr-un nimic fac o drama. Unii nu au inteles ca tot ce imi doresc este sa ma simt iubita, sa primesc putina atentie pentru ca n-am cunoscut tandretea, pentru ca am fost obisnuita sa tot ofer fara sa primesc, pentru ca risc sa devin un suflet de gheata dupa atatea dezamagiri si vise facute praf.

Am invatat sa ma iubesc pentru ca n-am avut de ales, am invatat sa-mi vad de drum si sa nu depind de nimeni pentru ca oamenii te parasesc la greu, pentru ca deseori  promit fara a da importanta vorbelor si tu pari un om nebun ca-i crezi, ca si cum a avea incredere in oameni ar fi devenit ceva ciudat sau gresit.

Nu sunt perfecta si oricum nu imi doresc perfectiunea. Conteaza atitudinea, felul in care imi vorbesti si cum te comporti. Am trecut de perioada in care acceptam orice, astazi stiu ca pot sta si singura. Tot ce-mi doresc este un om care sa ma completeze, atat tot. Un om de la care am ce invata, un barbat care sa stie ce inseamna sa iubesti o femeie si ca trebuie sa o pastrezi langa tine chiar daca ai cucerit-o. Adolescenta cand sunt in bratele omului iubit, femeie puternica cand am probleme de rezolvat, romantica, incapatanata, ambitioasa, putin suparacioasa… asta sunt eu. Stiu sa mai iubesc, stiu sa mai cred in dragoste. Trebuie doar sa prind curaj pentru ca pastrez in suflet acele deceptii si lectii de viata ce m-au schimbat.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.