Adevarul este ca fug de sentimente si imi doresc sa intalnesc omul care sa-mi aminteasca ce inseamna iubirea aia adevarata ce te lasa fara pofta de mancare. Sa te simti ca un adolescent cu fluturi in stomac.

Cand ai fost ranit macar o data sau lucrurile nu s-au desfasurat asa cum ti-ai dorit, te inchizi intre niste ziduri tencuite cu frica si putin egoism. Renunti la spontaneitate, te ascunzi de relatii, cine te abordeaza primeste doar sarcasm si ironie. Nu o faci pentru ca te simti superioara sau alte chestii, ci pentru ca te temi. Doar cativa vor rupe din timpul lor pentru a merge dincolo de aparente, pentru a asculta povestea ta de viata si pentru a intelege motivele tale.

Par rece ca un cub de gheata, insa tot ce-mi doresc este sa fiu iubita. Sa mai renunt macar pentru cateva ore la haina de femeie independenta descurcareata & strong si sa ma ascund in bratele omului pe care-l iubesc, sa-mi permit sa ma mai simt si vulnerabila pentru ca ma pot baza pe el – nu vorbesc din punct de vedere financiar – si sa ma simt importanta pentru cineva. Fiecare femeie isi doreste asa ceva. Nimic mai mult.

Am invatat ca banii se fac impreuna atata timp cat ganditi si simtiti acelasi lucru. Tot ce conteaza este sa vrei. Si sa iubesti.

LINK POZA

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.