Anul acesta a fost destul de important pentru mine. Am început cu stângul, ce-i drept! Dacă prima parte a anului a fost destul de monotonă și tristă, am recuperat pe parcurs. După cum bine știți, am reușit să-mi dau licența în Relații Internaționale în cadrul Facultății de Stiințe Politice din Florența. Am reușit, finally! Multe dintre voi m-au întrebat dacă am dat la psihologie și au rămas surprinse când au aflat că studiile mele n-au nicio tangență cu activitatea mea de blogging sau … cum vreți voi să-mi spuneți. Din punctul meu de vedere, este bine să ai o pasiune care să se desprindă totalmente de ceea ce ai vrea să faci. În ultimele luni lucrurile s-au cam schimbat pentru mine… Dacă înainte eram puțin confuză, astăzi răspunsul la întrebarea ce-ți place să faci este să scriu!

Așadar, pe 15 August 2016, cu ocazia zilei mele de naștere, am anunțat romanul Eu sunt Femeie! Cu buzele uscate și inima nebună, am făcut un live care nu-l voi uita în viața mea! Charlie lătra, mama și sora mea răspundeau rudelor, tata era emoționat. M-am așezat calmă și am respirat: dacă cineva, oricine, mi-ar fi spus prin 2010 că peste 6 ani voi scrie o carte, un roman, orice, n-aș fi crezut. Cred că mulți n-au crezut până n-au primit cartea. Prima dată, am privit cartea o oră întreagă. Am plâns, am râs, am dansat, m-am emoționat. Câte n-am făcut. Ideea este că n-aș fi ajuns aici fără tine! Și pentru asta trebuie să-ți mulțumesc! Îți las mai jos o piesă care m-a inspirat:

Și cum spuneam, datorită editurii Bestseller, am reușit să lansez romanul ce poartă numele blogului! Dacă sunt bucuroasă? Sunt. Dacă îmi era frică? Sigur. Așadar, dacă vrei să scoți o carte, să nu te temi, este normal să te întrebi dacă merge, dacă merită și dacă faci bine. Nu mă consider un om perfect nici un filozof ci un om cu o poveste. Atât.

Împreună cu editura Bestseller am decis să lansăm versiune audio a cărții și am decis să scriu Laurei Cosoi! Când am primit răspunsul pozitiv, m-am bucurat! Este minunat când vezi că ești susținut de oameni frumoși!

Primul capitol în versiunea audiobook:

Pentru anul viitor… am câteva planuri însă am învățat o chestie în ultimul an: este bine să nu-ți mai faci atâtea planuri, să nu te temi și să mergi înainte. Să trăiești fiecare clipă! Anul 2016 a fost un an surprinzător pentru mine, sincer! Am decis să-mi fac mai puține planuri, să stau cu oamenii în care cred și pe care îi respect, să alung din viața mea pe cei care m-au dezamăgit sau care pretind fără să-mi ofere nici măcar un gram de susținere. Ah,da, ambiția aduce și dezamăgiri dar asta este!

Vă doresc un 2017 minunat, sper să rămâneți lângă mine și să vă surprind plăcut! Ps: împreună cu Raluca, pe care o veți cunoaște în viitoarele articole, vă pregătim multe chestii drăguțe!

VĂ PUP <3

Maria Cristiana Tudose