Astăzi am decis să înfrunt frigul și să-mi vizitez orașul. Mi-am trântit ochelarii de soare pe nas, mi-am prins părul cu o agrafă, mi-am pus căștile și am pornit către parc cu bicicleta. Nu era mult trafic deci am ajuns destul de repede. Îmi sclipeau ochii când am văzut atâta lucruri frumoase însă am preferat să mă abțin și să mă axez asupra cadourilor de făcut. Am postat și un mic filmuleț despre însă scrisul rămâne pasiunea mea deci un articol pe blog este un must. În Italia, se numesc mercatini sau mercato la singular. Mai sunt așa zisele fiere, acolo unde mai bine pleci de acasă cu geanta fără prea mulți bani pentru că printre atâtea prostioare și chestii nefolositoare, riști să pleci cu buzunarele goale. Unde am fost eu, zona Cascine, este un parc minunat. Trecând peste frigul groaznic prin care am trecut, cred că în timpul verii este cel mai potrivit loc pentru a te relaxa.

Am să fiu scurtă și la obiect: nu trebuia să cheltui însă n-am rezistat așadar mi-am cumpărat două genți la 10 euro bucata pe care le ador pur și simplu.

img_7655

 

Nu am strâns multe pungi însă sunt extrem de încântată pentru că am cumpărat multe rău.

 

img_7711

 

 

Am plătit-o 10 euro, stil  vintage. Deși nu pare,

este foarte încăpătoare!

img_7712

10 euro, mi-a plăcut culoarea și faptul că este super încăpătoare!

img_7701

După cum vedeți, am cumpărat trei perechi de mânuși.

O pereche costă 5 euro. Mi se par foarte chic !

img_7719

1 euro și 50 cenți perechea de cercei. Nu sunt adorabili?

     Am mai cumpărat niște treburi pentru mama și sora mea însă prefer să rămână secret. Sunt super încântată, am reușit să cumpăr hârtie pentru a împacheta cadourile și abia aștept să ajung acasă la ai mei.

    Cam așa mi-am petrecut Duminica, pot spune că m-am relaxat și am avut parte de puțină liniște, finally.

img_7646

                   Sărbători fericite…. și multe clipe frumoase lângă cei dragi!