Ca să fiu sinceră, nu-mi displace. Recunosc că sunt momente în care aș avea nevoie de dulcegării și abia aștept să întâlnesc acel om care să mă lase fără cuvinte, să-mi fure respirația doar printr-o privire. Încă mai cred că există așa ceva. Aștept și îmi trăiesc viața.

Dacă sunt single, nu înseamnă că sunt frustrată sau că urăsc bărbații. Nu înseamnă că nu vreau să fiu iubită și nu-mi doresc o relație. Sunt single pentru că momentan n-am întâlnit omul potrivit și nu vreau să mă împotmolesc într-o relație banală, superficială sau forțată. Când vine vorba despre sentimente, nu vreau să mă prefac. Nu-mi doresc să trăiesc într-o relație incomodă, lângă un om care nu mă atrage și nu-mi trezește simțurile. Trecând peste feeling și senzualitate, caut acel bărbat care să-mi dea lumea și mintea peste cap. Când vine vorba despre dezbrăcat, toți sunt pricepuți. Cucerește-mă îmbrăcată, prin felul tău de a gândi, prin ceea ce ești și ceea ce faci.

A fi single nu înseamnă că sari din pat în pat. Mă respect ca femeie, știu ce vreau și ce-mi place. Mă respect și nu-mi consider corpul drept jucărie sexuală. Totul are o limită.  Știu ce vreau și știu ce am de pierdut. În trecutul unei femei există cel puțin un bărbat care i-a trezit simțurile, pentru care ar da timpul înapoi din nevoia de a transforma anumite curiozități în realitate. Însă timpul zboară, șansele pierdute se fărâmă și noi trebuie să mergem înainte.

Single înseamnă că nu am bătăi de cap, nu dau prea multe explicații, nu am așteptări deci evit dezamăgirile. Single înseamnă mai mult timp pentru mine, sunt stăpână pe situație și trebuie să mă descurc singură. Single înseamnă dor de iubire și pasiune, o goană disperată după atracție și suflet pereche.

Dacă sunt single… nu înseamnă că sunt frustrată. Poți spune că sunt pretențioasă și vreau să-ți dau dreptate. Știi care este problema? Puțini înțeleg că sub acest scut de femeie puternică se ascunde o femeie timidă care ar face orice pentru omul iubit. Ar face orice pentru a retrăi acel sentiment unic pe care-l simți atunci când iubești nebunește. Este greu să-ți găsești jumătatea. O combinație atât de complexă încât trebuie să ai răbdare, prea multă răbdare.

Așadar mi-am propus să-mi trăiesc viața așteptând sufletul pereche. Oriunde te-ai afla, te salut. Viitoarea ta iubită.

PS: știai că a apărut romanul meu de debut? Află mai multe aici!

Poză by getabagheta.eu