Bună, fetelor! După o săptămână petrecută acasă la ai mei, astăzi m-am reîntors în Florența pentru că Luni încep custurile.

Astăzi am lucrat la un filmuleț pe care îl voi publica în curând. Rezumatul zilei? Am rupt trepiedul într-un moment de panică, pentru a-mi salva aparatul foto. Savurând o cană de ceai, am decis să vă povestesc despre ce mi-am cumpărat în ultima vreme. Vă spun sincer: probabil pentru că m-am obișnuit cu scrisul, ador să vă povestesc prin postări pentru că în fața aparatului video mă cam emoționez!

img_7558

În ultima vreme am fost mai responsabilă în ceea ce privește shopping-ul și testarea produselor. Am realizat că obișnuiam să cumpăr produse doar pentru a spune că le am acolo în sertar, fără a le testa. Alteori le-am cumpărat doar pentru ambalaj sau pentru că vânzătoarea mi le-a propus.

Săptămâna trecută am fost în Romania: nu mi-am cumpărat prea multe, știam că am nevoie de puține lucruri și prefer să aștept reducerile. În plus, îmi doresc să încerc cumpărăturile online: am să vă pun un filmuleț când voi plasa comanda, așa vom aștepta împreună.

 

img_7542

 

Am descoperit crema Apidermin cu lăptișor de matcă și vitamina A potrivită pentru tenul uscat și sensibil. Pielea mea a devenit mai luminoasă și elastică.

În ceea ce privește detergentul demachiant, în ultima perioadă folosesc Toleriane – La Roche-Posay de la care am luat și Effaclar: ește foarte lejer, potrivit pentru zilele în care nu vrei să-ți încarci tenul și îți dorești un efect natual. De aplicat cu o pensulă.

PS: atenție la culoare, eu am luat -MEDIUM- însă este prea închisă pentru tenul meu! Graba strică treaba 😀

Mă plimbam pe la Lidl și am dat de produsele de la Cien:  mi-am cumpărat un detergent delicat și un ruj. Ambele sunt m-au surprins în mod plăcut! Am făcut o bună alegere!

Săptămâna trecută am fost în România unde mă așteptau

img_7548trei produse e.l.f despre care ați auzit cu siguranță: un concealer, un kit pentru sprâncene și un eyeliner. Sunt foarte mulțumită de primele două, sunt exact așa cum mă așteptam și le-am folosit cu drag! În ceea ce privește eyelinerul, n-am reușit să-i înțeleg textura: nu credeam că voi spune asta vreodată însă… este PREA CREMOS!

Ah, am uitat să vă spun că primiți și o mică pensulă: mi se pare foarte practică, poți face o codiță perfectă. În ceea ce privește eyeliner-ul, chiar nu am reușit să-l folosesc. Fiind foarte cremos, nu se aplică uniform.

Vă spuneam de produsele Cien dacă vă doriți ceva mai accesibil ca preț. img_7546

Am descoperit acest mascara, pot spune cel mai potrivit pentru genele mele, după Pupa – Vamp mascara (preferatul meu!). Dacă aveți gene scurte și drepte, ca mine, periuțele dese sunt cele mai potrivite după părerea mea. Am tot încercat mascara cu periuțe subțiri și n-am obținut volumul dorit.

Cam acestea sunt produsele cosmetice cumpărate în ultima vreme.

Abia aștept să testez lucruri noi! După cum vă spuneam, tenul meu este foarte sensibil: după o săptămână în care mă machiez, urmează una în care evit produsele cosmetice, aplic multă cremă și folosesc măști hidratante.

img_7559

Avem haine însă… n-avem ce purta. Știu, vă înțeleg. Astăzi mi-am cumpărat o fusta de la H&M: nu prea mă înțeleg cu pliseurile, mai ales pentru că am șoldurile destul de mari. Curvy girl. Oricum această fustă mi se pare ok, prețul este potrivit și am zis de ce nu… măcar să am și eu una în dulap! 😀

Mi-am cumpărat o gentuță tot de la H&M, super practică și comodă! Sunt mulțumită și credeți-mă, atunci când mergi la cursuri și ai o traistă cu cărți, această gentuță te ajută!

Din Slobozia, mai exact din Ialomița Shopping Center, am cumpărat o cămașă albastră, foarte lejeră, de purtat cu o geacă de blugi sau un sacou.

Toamna mă întorc la prima mea iubire când vine vorba de parfumuri: Armani Code! Este preferatul! Orice aș încerca, acest parfum nu lipsește de pe noptiera mea.

Vedeți acele pietre? Ce mai strălucesc! Deși nu îndrăgesc chestiile care lucesc, m-au atras prin faptul că au două culori, alb și negru, sunt sportivi și eleganți. I-am cumpărat aici, în Italia, dintr-un magazin Bata în outletul drag mie. Abia aștept să-i port însă m-am cam abținut. Parcă n-aș vrea să-i stric!

Sper că v-a plăcut articolul și aștept părerile voastre!

Maria

Ah, am uitat să vă scriu despre carte însă… sigur ați aflat! Și dacă n-ați citit încă, aflați aici!